Visita Mooma i tast de producte local

Informació pràctica
- Empresa: Sidreria Mooma
- Telèfon: 872026088
- E-mail: info@mooma.cat
- www.mooma.cat
- Adreça: Mas Saulot S/N, 17256, 17256, Girona
-
Visita guiada: 1h15
-
Preus aproximats: Visita + menú a partir de 49,50€
-
Públic: Adults i grups
-
Recurs ecoturístic: Flora, paisatge agrari, producte local
-
Idiomes: Català, castellà, francès i anglès
-
Època de l'any: Tot l'any
Descripció
Visita guiada de com es produeix sidra i sucs des del camp fins al producte acabat, tast dels productes i s’acaba amb un dinar.
i altres fruites dolces
Poma
Les fruites dolces es cultiven a la plana del Baix Ter des de temps immemorials i són una de les principals fonts d’ingressos dels agricultors. El principal conreu fruiter és la poma, però també es produeixen préssecs, nectarines, cireres i peres. Al municipi d’Ullà és on el paisatge de pomeres assoleix una màxima esplendor.
Aquests productes de proximitat tenen cada vegada més valor. La poma, concretament, disposa d’un distintiu d’origen i de qualitat, la prestigiosa Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona. Les varietats més reconegudes són la Golden, la Reed Delicious, la Royal Gala, la Granny Smith i la Pink Lady, però també s’han mantingut algunes varietats locals. La producció és integrada i, per tant, es minimitza l’ús de productes agroquímics i s’apliquen processos per afavorir la diversitat de l‘ecosistema agrícola.
Alguns productors i empreses turístiques ofereixen visites guiades pels camps de pomeres, amb degustacions incloses.
Aquests productes de proximitat tenen cada vegada més valor. La poma, concretament, disposa d’un distintiu d’origen i de qualitat, la prestigiosa Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona. Les varietats més reconegudes són la Golden, la Reed Delicious, la Royal Gala, la Granny Smith i la Pink Lady, però també s’han mantingut algunes varietats locals. La producció és integrada i, per tant, es minimitza l’ús de productes agroquímics i s’apliquen processos per afavorir la diversitat de l‘ecosistema agrícola.
Alguns productors i empreses turístiques ofereixen visites guiades pels camps de pomeres, amb degustacions incloses.